11 Nisan 2015 Cumartesi

Clash of Clans 9. Seviye Koy Binasi Dizilimleri


Merhaba arkadaşlar, bu yazımda sadece Clash of Clans 9. seviye köy binası için dizilimler vereceğim. Diğer bütün köy binaları için dizilimleri sitemizde bulabilirsiniz.

Bu köy düzenimiz tamamen farm odaklı oynayan oyuncular için tasarlanmış. Dikkat ederseniz bütün Depolar köyün içlerine doğru yerleştirilmiş. Her depoyu bir Havan ve Büyücü Kulesi koruyor. İç kısımda Kara İksir Deposunu Okçu Kraliçeyle beraber en ortada duran Klan Kalesi ve hemen yanlarında X-Yayları koruyor. Köy tamamen simetri üzerine kurulmuş ve köşelerden bıraktığı açıkla bütün düşmanları tuzaklara çekmeye çalışıyor.

Bu farm düzeni ise gerçekten şans hakeden farklı düzenlerden birisi. Her alanda eşit güçte savunma olmasada köy geniş olduğu ve duvarların içeride olması nedeniyle düşman köyün etrafında dolaşmak zorunda kalıyor. Bir çok Deponun ortada olması büyük çaplı saldırılar dışında neredeyse kayıpsız savaşlar kazandırıyor. Her zamanki gibi Klan Kalesi ortada ve bütün köye tam koruma sağlıyor.
Bu hibrit düzenimiz hem kupa kasıp hemde farm yapmak isteyenler için hazırlanmış ve gerçekten çok etkili bir savunma. Köy Binası Kahramanlarla korunurken Depolar köyün 4 köşesine ayrılmış ve her biri alan savunması ile ciddi şekilde korunuyor. Bu tip bir köy düzeninde düşmanın 4 depo alanına birden saldırı yapması neredeyse imkansız çünkü köy geniş bir alanda güçlü savunmalar ile korunuyor. Kupa konusunda ise genelde bütün binalar duvar içinde olduğu için iyi iş yaptığı söylenebilir.

 Bu tip birbirine çok yakın yerleştirilmiş savunmalara sahip köyler genellikle Domuz Binicisiyle yıkılabiliyor fakat bu köyde dikkat ederseniz Dev Bombalar yanyana ve köyün içerisinde yer alıyor. Domuz Binicileri kesinlikle o bombalara basmadan geçemiyor ve hangi seviye olursa olsun direk ölüyorlar. Bunun dışında köy tamamen simetrik yayılmış ve küçük bir alanda olduğu için tam ateş gücü sağlıyor. Klan savaşlarında ciddi bir başarı gösteriyor.


Bu düzenimiz ise hem kupa kasanlar için hemde klan savaşlarında kullanılması için hazırlanmış. Köyün en önemli özelliği düşman birimlerine yön verip direk tuzaklara çekebiliyor olması. Gene Anti domuz binicisi olan köy düzeninde Köy Binası Kahramanlar ve Teslalar ile ciddi şekilde koruma altına alınmış. Kesinlikle denemenizi öneririm.









Her türlü soru ve görüş için aşağıdaki yorum bölümünü kullanmaktan çekinmeyin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!