10 Haziran 2015 Çarşamba

Hearthstone Haziran Ortası Güncellemesi - Brace Yourself for Tavern Brawl


Geçtiğimiz günlerde Blizzard'ın blog sayfasında Hearthstone için yeni gelecek güncelleme hakkında detaylar yayınlandı. Haziran ortasında gelecek güncelleme Hearthstone'a bir yeni oyun modu, yeni kahraman portreleri, ve özelleştirilebilir kart arkalıkları ekleyecek.



Güncellemeden sonra her hafta, Tavern Brawl yenilenen kurallarıyla sizleri zorlu mücadelelerin içine sokacak, ister arkadaşınızla ister başka oyunculara karşı oynayabileceğiniz Tavern Brawl moduna ana sayfadan ulaşabileceksiniz. Örneğin bir hafta sizden belirli kurallar altında kart destesi dizmeniz istenecek, diğer hafta ise bazı minionlara çeşitli güçlendirmeler gelecek ve destenizde bulundurmak zorunda kalacaksınız. Çeşitli ödüllerin de olacağı Tavern Brawl'a katılabilmek için kahramanınızın 20. seviyeden yukarıda olması gerekiyor. Blizzard'ın yaptığı açıklamaya göre Tavern Brawl da alacağınız ilk zafer size bir Klasik Kart Destesi hediye edecek. Her hafta sonunda Tavern bir kaç günlüğüne kapalı olacak, sonuçta ortalığı toplayıp temizlemesi gereken üstüne birde yeni kurallar eklemesi gereken bir hancımız var :)

Yeni Kahramanlar

Oyuna yeni Kahramanlar eklenecek fakat bunlar sadece yeni isimler ve yüzler olacak. Yani Warrior klası altında Garrosh yanında Magni Cüce Kral da olacak. Özellikleri ve kartları tamamen aynı olacak, sadece kozmetik anlamda eklenecek bu yeni kahramanlar oyun içi gerçek parayla alınacak.


Her kahramana farklı kart arkalığı

Eskisi gibi ayarlar altından kart arkalığı seçmeyeceğiz, artık My Collection kısmında her kahraman için kart arkalığı atayabileceğiz. Ne kadar gerekli bir özellik olduğu tartışılır olsada Frozen Mage oynayan birinin kart arkalığını değiştirmeyi unuttuğu için alevli kart arkalığıyla girmesi çok kötü duruyordu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!