25 Kasım 2015 Çarşamba

Clash of Clans Yeni Bonus Ganimet ve Kupa Sistemi


Clash of Clans her geçen gün güncellenmeye devam ediyor, bu yazıda değişen savaş bonuslarını, savaşlarda alacağımız yeni ganimetleri ve yeni kupa sistemini konuşacağız. Öncelikle şunu söylemek istiyorum savaş bonusları ciddi derecede artıyor! Fakat bu da savaşın yüzdesine göre değişiyor.

Yeni Ganimet Dağılımı

Artık savaş sırasında Köy Binası'da bir depo olarak kabul ediliyor ve tamamen yıkılmadan içindekiler alınamıyor. Güncellemeden önce ganimet 4 depoya eşit olarak paylaştırılırken artık 5 eşit parçaya ayrılıp Köy Binasında da olacak.




  • Ganimet eşit olarak paylaştırılırken maksimum ganimette bir artış olmadı
  • Altın ve iksir depoları eşit olarak paylaştırılırken Kara İksir deposunun 1/4'ü Köy Binasında olacak.
  • Köy Binası tamamen yıkılmadan içindeki ganimet alınamayacak.
  • Köy Binasının depo miktarı seviyesine göre artacak. 
  • Goblinler Köy Binasını ganimet binası olarak görecek ve bu sayede 2x saldırı gücü kazanacaklar.

Yeni Bonus Ganimet

Bonus Ganimet yeni güncelleme ile birlikte ciddi bir artış gösteriyor fakat buna ufak bir şart koyulmuş. Eskiden sadece köy binasını yıkıp savaşı kazandığınızda yüklü miktarda bonus ganimet alıyordunuz, bu sistem tamamen değişti ve artık köy oluşturduğunuz yıkıma göre savaş ganimeti alacaksınız. %70 yıkıma ulaştığınızda bütün bonus ganimet sizin olacak.

  • Her ligin bonus ganimeti arttırıldı
  • Lig bonusu köyün yıkımına göre verilecek.
  • Köy en az %70 oranında yıkılırsa %100 oranında bonus ganimet alınacak.

Yeni Kupa Sistemi

Yüksek kupaya çıkanlar bilirler, bazen öyle rakipler geliyordu ki savaşı %100 bile kazansanız sadece 1 kupa alabiliyordunuz. Bu sistem tamamen değişti ve artık en düşük kupa miktarı arttırıldı. Sabit bir sayı verilmesede sizden düşük kupalı oyunculardan alacağınız kupanın 1 olmayacağı garantilendi. Ayrıca sizden yüksek kupalı oyunculardan ise daha düşük kupa alacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!