24 Kasım 2015 Salı

Clash of Clans Yeni Kalkan Sistemi - Güncelleme


Clash of Clans tarihinin en büyük güncellemesini önümüzdeki günlerde alacak ve bir neslin sonunu getirecek. Artık Farmer adıyla andığımız köy düzenleri tarihe karışıyor çünkü artık Köy Binası'nın yıkılması kalkan sağlamıyor!!

Clash of Clans'a gelecek yeni güncelleme oyunun savunma sisteminde köklü değişikliklere yol açacak. Farmer düzenlerin oyundan kalkıyor olması bir nebze oyuna heyecan katacak çünkü Köy Binası dışarıda olduğu zaman haftalarca güçlü bir saldırı almadığımız oluyordu. Artık Köy Binalarını içeri almanın vakti geldi! Bunun dışında eskisi gibi artık saldırdığınız anda bütün kalkanınız gitmiyor, parça parça gidecek olan kalkan 2,3 hatta 4 saldırıya kadar sizi koruyabilecek.

Yeni kalkan sisteminde kalkan kazanmak için:


  • Köyün %30'u yıkılırsa 12 saat kalkan
  • Köyün %60'ı yıkılırsa 14 saat kalkan
  • Köyün %90'ı yıkılırsa 16 saat kalkan
gelecek. Eğer düşmanınız ordusunun %50'sini kullanmaz ise hiçbir şekilde kalkan gelmeyecek.

Eskisi gibi savaşı kazanma koşulları ise devam ediyor yani %50 olunca 1 yıldız, Köy Binası yıkılınca 1 yıldız ve %100 olunca toplam 3 yıldız oluyor.

Saldırırken kalkan:

  • Artık saldırmak için köy ararken kalkanınız devre dışı kalmayacak, yani saldırmak için köy ararken kalkan hala duruyor olacak.
  • İntikam saldırıları saldırı başlamadan kalkanı yok etmeyecek
  • Her saldırı ilk önce kalkandan 3 saat düşürecek ve her yeni saldırıda 1 saat artacak.

Bundan sonra oyunun bütün saldırı ve savunma sistemleri değişmiş olacak, çok güçlü savunmalar size kalkan kazandırmayacak ve sürekli saldırıya açık olacaksınız, aynı şekilde güçsüz savunmalar bütün madenlerinizi kaptırmanıza neden olacak. Saldırıların kalkan düşürmesi ise bir değişik olacak. Yeni kalkan sistemi hakkında ki videoyuda izlemenizi öneririm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!